Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Onze visie

Onze visie

Event Company wil met bevlogen medewerkers inspelen op de emoties van haar markten. Daarnaast onderscheidt zij zich hierbij door aansprekende historische locaties met een stijlvolle, eigentijdse uitstraling. Informele en eerlijke omgangsvormen en een professionele, verrassende bedrijfsvoering leiden hierbij tot tevredenheid van zowel klant, leverancier als medewerker en tot efficiency en een rendabele onderneming.

MVO, “je moet gewoon normaal doen”

Maatschappelijk verantwoord ondernemen lijkt wel een modewoord van de laatste tijd. Maar het is een attitude. Het speelde altijd al een centrale rol in onze bedrijfsvoering. Het gaat om de fundamentele vraag hoe je met je mensen en je omgeving omgaat. Het zit in je om dat op een duurzame manier te doen of niet. Naast de gebruikelijke besparingsmogelijkheden (energie, water, afval etc.), besteden wij eveneens veel zorg aan duurzaam beheer van onze landgoederen. Historische landhuizen en kastelen, zoals die van Event Company, met een geschiedenis die soms teruggaat tot in de middeleeuwen, vormen als geen ander een tastbaar symbool van duurzaamheid. Waar een gemiddeld kantoorpand na enkele decennia vaak alweer gesloopt wordt om plaats te maken voor een nieuw pand, zijn onze monumentale panden bij uitstek duurzaam door de levensduur ervan. En dat weegt ruimschoots op tegen de beperkingen die dit soort panden soms met zich meebrengen ten aanzien van energie besparingsmogelijkheden. Doelstelling hierbij is een duurzame instandhouding  met behoud van historie en een focus op de toekomst.

Leveranciers

Ook onze leveranciers kiezen wij uit op duurzaamheid. Daarin kiezen we bewust voor toeleveranciers uit de regio, waarbij hun visie aansluit op onze doelstellingen. We werken vooral met biologische ingrediënten en houden rekening met de seizoenen. Eerlijk en heerlijk! U proeft het verschil. Zo serveren wij uitsluitend duurzame vis en houden rekening met het dierenwelzijn. Het mes snijdt aan 2 kanten: Het dier heeft een beter leven gehad en u proeft de natuur! Want u proeft echt een heel groot verschil tussen een biologische scharrelkip of een zogenaamde “plofkip” die na 8 weken in een te krappe kooi met kunstlicht wordt geslacht. Uiteraard kost dat allemaal iets meer, maar dan weet u wel zeker dat u verantwoorde en gezonde voeding hebt, met de smaak zoals het bedoeld was.

U bent van harte welkom bij Event Company!

Bel: 070 - 41 52 185

Meer informatie

Bel mij terug

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de beschikbare data? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken om de locatie te bekijken.

Bel mij terug