Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • De Lindenhof is restaurant geworden
  • Kom vergaderen, trouwen en feesten bij Landgoed Te Werve en Kasteel De Hooge Vuursche
  • Culinair hoog niveau uit eigen keuken
  • Enthousiaste en gedreven medewerkers
  Vraag informatie aan

De Lindenhof Delft is restaurant

20 jaar geleden is Event Company gestart met haar eerste locatie: De Lindenhof in Delft. Vanaf die tijd zijn wij gegroeid tot een mooi bedrijf met 4 monumentale event locaties in een groene omgeving. Onze markten zijn continu in beweging en er ontstaan nieuwe behoeftes waarbij wij zien dat o.a. thema’s als buiten, groen en duurzaamheid belangrijk zijn. Daar willen wij ons de komende jaren met Landgoed Te Werve en Kasteel De Hooge Vuursche meer op focussen. Event Company was al gestart met uitbreidingen en restauraties op Landgoed Te Werve in Rijswijk. Zo hebben we onder andere  de buitenlocatie Te Werve Buiten gecreëerd. Daarnaast bekijken we de mogelijkheden voor uitbreiding van ons aanbod bij Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn.

De behoefte aan meer focus heeft ons er toe gebracht  om de exploitatie van De Lindenhof te beëindigen. Deze locatie is verbouwd tot restaurant en in maart 2019 open gegaan met het concept Van Heinde en Ver. 

Wij verwelkomen u voor bijeenkomsten en events natuurlijk nog altijd graag op Landgoed Te Werve, Te Werve Buiten en Kasteel De Hooge Vuursche. Voor meer informatie kunt u altijd bellen: 070- 41 52 185 of mailen met info@eventcompany.nl

Landgoed Te Werve, Rijswijk
Landgoed Te Werve ligt in een beschermd natuurpark van 26 hectare in Rijswijk. Via de oprijlaan van het landgoed bereikt u het monumentale landhuis en vanaf het terras heeft u uitzicht op de duiventoren en het landgoed. De locatie is geheel gerenoveerd en is geschikt voor bruiloften, vergaderingen, diners en recepties van 6 tot 250 personen.

Te Werve Buiten
Midden tussen de stedelijke bebouwing van Den Haag en Rijswijk ligt een stukje verborgen groen. Uniek in de hectische Randstad. Aan het grote meer op Landgoed  Te Werve is een buitenlocatie gecreëerd: Te Werve Buiten. Een unieke laid-back-plek middenin de natuur aan het water. De buitenlocatie is ingericht voor informele borrels, presentaties, workshops, festival bruiloften.

Kasteel De Hooge Vuursche
Kasteel De Hooge Vuursche ligt tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn op een landgoed van 19 hectara. Het gerenoveerde kasteel is geschikt voor bruiloften, presentaties en feesten van 25  tot 450 personen. Het Koetshuis op het landgoed  is speciaal ingericht voor de zakelijke gebruiker. Hier bevinden zich zes ruime vergaderzalen van 6 tot 40 personen. Na uw feest of bijeenkomst kunt u blijven overnachten in één van de 19 hotelkamers in het Kasteel.

Trouwplannen of iets te vieren? Bel voor een locatiebezichtiging

Trouwen? Of iets te vieren. Wij laten je graag de locatie zien. Bel 070-41 52 185 voor een persoonlijke afspraak.

Maak kennis met ons salesteam

U kunt voor al uw vragen contact opnemen met ons salesteam.

Salesteam

Feestarrangement

1500

Heeft u iets te vieren met uw bedrijf? Wij hebben o.a. een mooi arrangement voor u.

Feestarrangement