Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-39 09 711

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Wij hebben alles in huis om uw feest onvergetelijk te maken

Wij hebben alles in huis om uw feest onvergetelijk te maken

Wij hebben alles in huis om uw feest onvergetelijk te maken

Landgoed Te Werve is de ideale locatie voor uw feest en heeft alles in huis om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Geniet van de eigentijdse en luxueuze locatie in de Randstad. Om een idee te geven, ziet u hieronder enkele mogelijkheden.

 • Personeelsfeest

  Personeelsfeest

  Ontvang uw collega’s op het terras van Landgoed Te Werve met een glas sprankelende Champagne en hapjes gemaakt door onze eigen keukenbrigade.

  Lees meer
 • Trouwen

  Trouwen

  De mooiste dag van uw leven geheel verzorgd op één locatie? Landgoed Te Werve is tevens “Huis der Gemeente”, dit houdt in dat u ook de huwelijksceremonie op Landgoed Te Werve kan laten plaatsvinden.

  Lees meer
 • Huwelijksfeest

  Huwelijksfeest

  Wij hebben alles in huis om uw huwelijksfeest onvergetelijk te maken.
  Graag bespreken wij in een persoonlijk gesprek uw wensen en maken een passende offerte voor u. Om u een indicatie te geven treft u hieronder enkele mogelijkheden aan.

  Lees meer
 • Receptie en borrel

  Receptie en borrel

  Voor recepties vanaf 50 personen hebben we op onze locatie een aantal smaakvolle receptiearrangementen samengesteld.

  Lees meer
 • Verjaardag

  Verjaardag

  Nodig uw gasten uit voor uw verjaardagsfeest en wij zorgen voor een sfeervolle ambiance en heerlijke gerechten uit eigen keuken.

  Lees meer
 • Jubileum

  Jubileum

  Ontvang uw relaties en collega’s op het terras van Landgoed Te Werve met een glas sprankelende Champagne en hapjes gemaakt door onze eigen keukenbrigade.

  Lees meer
 • High Tea

  High Tea

  Geheel volgens Engelse traditie serveren de chef-kok en zijn team een Engelse High Tea. U en uw gezelschap genieten van mooie etagères met hartige en zoete hapjes en natuurlijk een heerlijke pot thee.

  Lees meer
 • Onze keuken

  Onze keuken

  Landgoed Te Werve beschikt over een eigen keukenteam. Onze chef-kok en zijn koks bereiden alle hapjes, lunches en diners op locatie zodat u altijd bent gegarandeerd van een hoge kwaliteit en van flexibiliteit.

  Lees meer
 • Spectaculaire feestavond

  Spectaculaire feestavond

  Bij Landgoed Te Werve kunt u allerlei spectaculaire feesten organiseren. Ontvang uw gasten met een feestelijk drankje en dans met uw gasten op de muziek van een goede band of DJ.

  Lees meer