Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-39 09 711

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Buiten en binnen trouwen mogelijk
  • Inspirerend vergaderen op een landgoed
  • Culinair hoog niveau uit eigen keuken
  • Enthousiaste en gedreven medewerkers
  Download de brochure

Pop-up Restaurant Te Werve Buiten

1731

Nieuw in Rijswijk: Geweldige plek aan het water voor borrel, diner en picknick!

Reserveren en info

Trouwen, vergaderen of feesten op Landgoed Te Werve

Landgoed Te Werve ligt in een beschermd natuurpark van 26 hectare in Rijswijk. Via de oprijlaan van het landgoed bereikt u het monumentale landhuis en vanaf het terras heeft u uitzicht op de duiventoren. De locatie is in 2012 geheel gerenoveerd en is geschikt voor bruiloften, vergaderingen, diners en recepties.

Trouwen, receptie en feest op deze locatie  

U kunt op deze locatie kiezen voor een intiem diner of juist een spetterend groot feest. De diverse zalen van het landhuis staan met elkaar in verbinding door 4 meter hoge paneeldeuren, waardoor de ruimte geschikt is voor zowel kleine als grote gezelschappen . Diners en lunches zijn mogelijk van 10 tot 100 personen, recepties van 50 tot 250 personen en feesten van 50 tot 200 personen. Onze keukenbrigade verzorgt op eigentijdse wijze de culinaire invulling van uw evenement.

Presentaties, vergaderen en seminars

De locatie beschikt over 6 luxe vergaderzalen en 2 break-out rooms voor vergaderingen en trainingen van 6 tot 40 personen. De lunch en het diner worden geserveerd in de stijlruimtes op de begane grond. Bij mooi weer vindt de borrel en lunch plaats op het terras.

Landgoed Te Werve is eenvoudig te bereiken vanaf de A4 en A13 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Gerestaureerd

Landgoed Te Werve is in 2012 geheel gerestaureerd. Maandenlang stond Landhuis Te Werve in de steigers, omwikkeld met zeil: de hele buitenkant is opgeknapt. Binnen is op de begane grond de stoffering en de inrichting geheel vernieuwd en  op de eerste en tweede etage zijn nieuwe vergaderruimtes gekomen. Met een eigentijdse sfeer en warmte die past bij het historisch karakter van Landgoed Te Werve en voorzien van de modernste techniek. En in de kelder is een nieuwe keuken geplaatst waar elke kok jaloers van wordt.

Het Landhuis

Als u uw evenement hier houdt, proeven uw gasten de bijzondere landhuissfeer in elke ruimte. Het landhuis is koloniaal Engels met eigentijdse kroonluchters en marmeren vloeren. Bij een verbouwing van het huis tientallen jaren geleden zijn ter plaatse van de keuken aanwijzingen gevonden van een donjon, een vluchttoren. Dat was omstreeks het jaar 1000 de meest gebruikelijke kasteelvorm. In 1826 heeft een ingrijpende verbouwing plaatsgevonden, hoewel de poortvleugel al eerder verdwenen was. De toren  werd toen gehalveerd, de slotgracht voor het grootste gedeelte gedempt en tegen het landhuis werd een grote gietijzeren serre gebouwd. Dit bepaalt nu het stijlvolle silhouet van het Landhuis.

laatste nieuwsbrief

Hieronder kunt u de laatste nieuwsbrief downloaden.

Nieuwsbrief

Pop-up Restaurant Te Werve Buiten

1731

Nieuw in Rijswijk: Geweldige plek aan het water voor borrel, diner en picknick!

Reserveren en info

Trouwplannen of iets te vieren? Bel voor een locatiebezichtiging

Trouwen? Of iets te vieren. Wij laten je graag de locatie zien. Bel 070-41 52 185 voor een persoonlijke afspraak.

Feestarrangement

1500

Heeft u iets te vieren met uw bedrijf? Wij hebben o.a. een mooi arrangement voor u.

Feestarrangement

Maak kennis met ons salesteam

U kunt voor al uw vragen contact opnemen met ons salesteam.

Salesteam

Afscheid en condoleance

Wilt u een afscheid en of een condoleance organiseren op onze locatie? Neem contact met ons op: 070-41 52 185. Na kantooruren kunt u bellen met de heer van den Akker: 06-50 64 53 13 of Barendse: 06-13097440.

Afscheid, condoleance