Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-39 09 711

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Entertainment

Entertainment

Uw feest nog meer power geven door er bijvoorbeeld een thema aan te koppelen of door bijzonder entertainment te regelen of juist ondersteuning bij alle organisatie vooraf. Wij werken graag met evenementenbureau's die er samen met ons voor u een bijzonder en onvergetelijke feest van maken.

 

 

 • Moord diner, Agatha Events

  Moord diner, Agatha Events

  Al ruim 25 jaar organiseert Agatha Events evenementen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Een van de hoofdactiviteiten is het organiseren van Moorddiners®, Moorddagen en Moordweekenden®.
  Agatha Events maakt gebruik van professionele acteurs die hun rol tijdens het event subtiel en met de nodige humor invullen. Het is aan u om goed op te letten, de juiste vragen te stellen, alert op de ontwikkelingen te reageren en door deduceren, reduceren en induceren naar aanknopingspunten te zoeken. U kunt u daarbij laten inspireren door een goed glas wijn en uitgelezen gerechten.

  Agatha Events

 • Kavel 7

  Kavel 7

  Bent u op zoek naar spraakmakend en origineel entertainment? Een geweldige band, een super DJ, een verrassende workshop of een heerlijke proeverij? Wilt u hoge kwaliteit maar wel tegen een faire prijs? Stel dan samen met Kavel7 de invulling van uw evenement samen. Op basis van uw wensen ontwikkelen ze creatieve ideeën, kiezen precies wat bij u past en krijgen zo een fantastisch eindresultaat!

  Voor een indruk van entertainment en workshops kijkt u op hun website.

 • Myra de Groot

  Myra de Groot

  Myra de Groot entertainment producties verzorgt creatieve concepten op maat waarbij de nadruk ligt op interactie en beleving. Het team bestaat uit entertainers, een productie team en een audio-visueel team en staat onder leiding van owner, creator en entertainer Myra Fictoor - de Groot. Van ontvangstact tot theaterdiner, van lied op maat tot de creatieve en muzikale invulling van uw gehele event. Op hun website vindt u diverse impressies. Myra nodigt u graag uit voor een gesprek.

  Myra de Groot, film

Huwelijken Landgoed Te Werve

Landgoed Te Werve heeft al vele gasten mogen ontvangen. Lees hier...

Lees het verhaal van Bruiloften Landgoed Te Werve
twitter