Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-39 09 711

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Hoe werken wij

Natuurlijk wilt u dat uw vergadering een succes is. Een goede voorbereiding is daarbij essentieel. Dat geldt uiteraard ook voor ons. Hieronder hebben wij enkele aspecten van onze werkwijze toegelicht. U zult zien dat wij alles tot in de puntjes verzorgen.

  • Optie en offerte

    Optie en offerte

    Als u bij ons wilt vergaderen plaatsen wij een optie op de gewenste zaal en aansluitend maken we, aan de hand van uw wensen, een offerte op maat. Hiervoor maakt u zelf een keuze uit één van de vele vergaderarrangementen. De optie is een week geldig en aansluitend vernemen wij graag of de bijeenkomst bij ons plaats vindt.

  • Detailbespreking

    Detailbespreking

    Een week voor uw bijeenkomst nemen we contact  met u op om alle details door te nemen. Tevens kunt u tot één week voor aanvang het aantal gasten wijzigen. Dit aantal is bepalend voor de uiteindelijke factuur.

  • Zaalhuur

    Zaalhuur

    De ruimtes die gebruikt worden, zijn afhankelijk van het aantal gasten en het programma. Voor het gebruik van de ruimtes berekenen wij zaalhuur.

  • Betalingsvoorwaarden

    Betalingsvoorwaarden

    Direct na de bijeenkomst ontvangt u de factuur. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. Voor bijeenkomsten met een reserveringswaarde van minimaal € 5.000,- vragen wij een maand voor aanvang een aanbetaling van 50%.

  • Uniforme Voorwaarden Horeca

    Uniforme Voorwaarden Horeca

    Op al onze reserveringen en geleverde diensten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Een exemplaar vindt u bij uw offerte en is ook te downloaden rechts op deze pagina. Bij annulering hanteren wij artikel 9.4.2.

Landgoed Te Werve is gerestaureerd.

Landgoed Te Werve is in de eerste helft van 2012 geheel gerenoveerd. De buitenkant is gerestaureerd en binnen hebben alle zalen een nieuwe stoffering en inrichtig gekregen. Vele vergaderzalen hebben airco en een Hd LCD scherm. Maak een afspraak om de vernieuwde locatie te komen bekijken: 070 - 39 09 711.

Bruiloften De Lindenhof

De Lindenhof heeft al vele gasten mogen ontvangen. Lees hier hun ervaringen.

Lees het verhaal van Bruiloften De Lindenhof

Uniforme Voorwaarden Horeca

Hieronder kunt u de Uniforme Voorwaarden Horeca downloaden.