Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-39 09 711

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Vergaderen in een monumentaal pand in het park
  • Eigentijds ingericht
  • Enthousiaste en gedreven medewerkers
  • Culinair hoog niveau uit eigen keuken
  Vraag informatie aan

In de omgeving van Landgoed Te Werve

Landgoed Te Werve ligt in Rijswijk, op slechts 5 minuten van Den Haag. De locatie staat op een landgoed van 26 hectare en beschikt over een groot terras met zicht op de grote vijver en de oude duiventoren. Graag informeren wij u over goede hotels in de buurt om te overnachten.

Hotels

Mövenpick Hotel Voorburg
Mövenpick Hotel Voorburg ligt op slechts 8 minuten rijden van Landgoed Te Werve. De 125 moderne en luxueuze kamers van het hotel bieden comfort, privacy en ruimte. De locatie van Mövenpick Hotel Voorburg is gelegen nabij uitvalswegen en in het historische centrum van Voorburg, waar diverse boetiekjes en galeries te vinden zijn.
Mövenpick Hotel Voorburg

Van der Valk Hotel Den Haag – Nootdorp
Dit perfecte Van der Valk Hotel ligt vlak aan de A12 dichtbij onze locaties. De ruime kamers zijn helemaal van deze tijd. 
Hotel Den Haag, Nootdorp

Grand Winston Hotel
Op 5 minuten afstand van Landgoed Te Werve vindt u het moderne design hotel Grand Winston. Het 4 sterren hotel heeft 184 Comfort kamers, 54 Executive kamers, 7 Junior suites en 7 Appartement suites. U vindt hier luxe en comfort op hoog niveau.
Grand Winston Hotel

Hotel Margaretha
Hotel Margaretha is een mooi pension in een gerestaureerd pand. Hiervoor hebben zij van de gemeente de monumentenprijs 1995 ontvangen. Het hotel heeft 6 tweepersoonskamers, 3 eenpersoonskamers en 4 appartementen. De meeste kamers hebben douche, toilet, minibar, telefoon en kleurentelevisie en een internet verbinding.
Geestbrugweg 18, 2281 CL Rijswijk, telefoon: 070-3994563.
Hotel Pension Margaretha

Bastion Hotel
Eenvoudig 3 sterren hotel. Het Bastion Hotel Rijswijk richt zicht op gasten die goede faciliteiten en een scherpe prijs wensen. Het hotel heeft 88 kamers, waarvan 48 deluxe kamers.
Polakweg 12, 2288 GG Rijswijk, telefoon: 070-3070169.
Bastion Hotel

Bel mij terug

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de beschikbare data? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken om de locatie te bekijken.

Bel mij terug

Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche heeft vele gasten mogen ontvangen. Lees hier wat ze...

Lees het verhaal van Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche
twitter