Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

De Lindenhof

De Lindenhof heeft een rijke geschiedenis  en ligt op 10 minuten van Den Haag en Rotterdam. Het monumentale pand bevindt zich aan de vijver van het Agneta Park in Delft. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over de vijver met fontein.

 • Historie

  Historie

  De Lindenhof ligt midden in het rustieke, Delftse wijkje dat rond 1880 gebouwd werd voor het personeel van de nabij gelegen Gist- en Spiritusfabrieken. Het monumentale pand diende als cultureel centrum en is gelegen in het Agneta park dat ontworpen is door de bekende architect Zocher (o.a. het Vondelpark in Amsterdam). De Lindenhof dankt zijn plaats op de rijksmonumentenlijst ook aan het interieur; aan de authentieke Toneelzaal en de prachtige muurschilderingen.

  Lees meer
 • In de omgeving

  In de omgeving

  De Lindenhof ligt in het Agnetapark in Delft,  op slechts 10 km van Rotterdam en Den Haag. De locatie beschikt over een groot terras aan het water met imposante fontein. Graag informeren wij u over goede adressen om te overnachten.

  Lees meer
 • Parkeren

  Parkeren

  De Lindenhof beschikt over 24 parkeerplaatsen op eigen terrein. 

  Lees meer
 • Mindervaliden

  Mindervaliden

  De Lindenhof is toegankelijk voor minder validen. Alleen de Torenkamer bevindt zich op de eerste etage en is uitsluitend te bereiken met de trap. Alle overige ruimtes en de toiletten bevinden zich op de begane grond en zijn goed te bereiken.

  Lees meer
 • Plattegronden

  Plattegronden

  De ruimtes van  De Lindenhof zijn op schaal in kaart gebracht. Hieronder vindt u een korte uitleg. Zo krijgt u een idee van wat er zich achter de gevel van De Lindenhof bevindt. U kunt de plattegrond rechts downloaden.

  Lees meer
 • Vluchtroutes

  Vluchtroutes

  De vluchtroutes vanuit de diverse ruimtes zijn in kaart gebracht.

  Lees meer
 • Technische faciliteiten

  Technische faciliteiten

  In De Lindenhof zijn voldoende stroomvoorzieningen aanwezig voor de band en DJ. Graag geven wij u een toelichting over wat u op locatie kunt verwachten.

  Lees meer

Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche heeft vele gasten mogen ontvangen. Lees hier wat ze...

Lees het verhaal van Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche

Bel mij terug

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de beschikbare data? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken om de locatie te bekijken.

Bel mij terug

Locatie bekijken? Bel voor een afspraak!

Ga je trouwen of heb je iets te vieren? Bel voor een afspraak om onze locatie te komen bekijken: 070- 41 52 185

U bent van harte welkom bij Event Company!

Bel: 070 - 41 52 185

Meer informatie