Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Complete bruiloft al voor € 2.995,-
  • Kasteel en landhuizen zijn eigentijds ingericht
  • Enthousiaste gedreven medewerkers
  • Culinair hoog niveau uit eigen keuken
  Download hier de brochure

De perfecte locatie voor uw bruiloft

De perfecte locatie voor uw bruiloft

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw bruiloft? Event Company beschikt over 4 monumentale locaties voor een stijlvol huwelijksfeest. De prachtige landhuizen en het kasteel zijn rustig gelegen in een beschermd natuurgebied of park midden in de Randstad. Op iedere locatie hebben we een eigen chef-kok die samen met zijn team met veel passie voor het vak de culinaire invulling van uw bruiloft verzorgen.

De Lindenhof

Aan de vijver van het Agnetapark in Delft ligt De Lindenhof. Het terras wordt omringd door hoge bomen en is daardoor een fijne schaduwrijke plek voor uw receptie. De sfeervolle ruimtes waaronder de monumentale Toneelzaal met een groot podium en kolossale kroonluchters wachten op een fenomenaal feest.

Landgoed Te Werve

In een 26 hectare beschermd natuurpark in Rijswijk ligt Landgoed Te Werve. De locatie is in 2012 geheel gerestaureerd en opnieuw ingericht. De Tuinzaal heeft toegang tot het terras en uitzicht op de 175 jaar oude beuk en is perfect voor een receptie en feest. De Schouwzaal en Vijverzaal met imposante kroonluchters zijn stijlvolle ruimtes voor een chic diner of een feestelijke avond.

Landgoed Voorlinden

Landgoed Voorlinden ligt in een beschermd natuurgebied  van 40 hectare, grenzend aan de Wassenaarse duinen. Het Engelse Landhuis is stijlvol ingericht en telt 8 open haarden, houten vloeren en eigentijdse kroonluchters. Een prachtige plek voor receptie, diner en feestavond.

Kasteel De Hooge Vuursche

Tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn ligt Kasteel De Hooge Vuursche op een landgoed van 19 hectare. De uitstraling van het kasteel is uniek, eigentijds en sfeervol. Na het feest kunt u samen met uw gasten overnachten. Wij hebben voor het kersverse bruidspaar een prachtige bruidssuite met bubbelbad en Champagne.

Huwelijksceremonie


Op alle locaties verzorgen we de huwelijksceremonie. U kunt de ceremonie op onze locatie laten verzorgen indien u ook de rest van uw feest bij ons viert. Op Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn en De Lindenhof in Delft kunt u ook op zondag trouwen. De gemeente Wassenaar (Landgoed Voorlinden) verzorgt op zondag de huwelijksceremonie in het stadhuis, waarna u uw feest bij ons kunt voortzetten. Op Landgoed Te Werve kunt u niet op zondag trouwen.

Huwelijksceremonie op locatie

Als u uw huwelijksfeest op één van onze locaties viert, dan is het mogelijk om de huwelijksceremonie op de betreffende locatie te laten verzorgen door de gemeente.
Huwelijksceremone De Lindenhof, Delft


Huwelijksceremonie Landgoed Te Werve, Rijswijk


Huwelijksceremonie Landgoed Voorlinden, Wassenaar


Huwelijksceremonie Kasteel De Hooge Vuursche, Baarn

Aantrekkelijke all-in arrangementen

1448

Op sommige bieden wij aantrekkelijke all-in arrangementen aan of bieden wij een korting.

All in arrangementen

Kom langs op de opendag! Op zondag 27 september

1675

Ben jij net ten huwelijk gevraagd? Meld je aan voor de opendag op zondag 27 september. We laten jullie graag de locatie zien en bespreken de mogelijkheden.

Lees meer over Kom langs op de opendag! Op zondag 27 september

U bent van harte welkom bij Event Company!

Bel: 070 - 41 52 185

Meer informatie