Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Flex-tent met alle voorzieningen
  • Volledig verzorgd door enthousiast team
  • Hippe buitenlocatie in de Randstad
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  Download hier de brochure

BBQ Workshop

Altijd al het perfecte, sappige stuk vlees met een heerlijke houtvuursmaak willen bereiden op de barbecue? Dan is nu uw kans. Op Te Werve Buiten gaan we barbecuen op de Kamado Joe!

Kunt u ook zo genieten van een heerlijk, mals stukje vlees? Of een gegrild visje met houtskoolsmaak? Maar smaken deze gerechten op de een of andere manier nooit zo lekker als je het zelf bereid? Dan hebben we de perfecte workshop voor u!

Wat gaat u leren?
Tijdens deze bbq-workshop leren we u in 3 uur hoe de Kamado Joe, de tegenhanger van de Big Green Egg, werkt. Hoe doe je dat, zo’n Kamado Joe aansteken? Wat zijn de voordelen ten opzichte van een gewone barbecue? En hoe voer je er allerlei verschillende bereidingswijzen mee uit. U leert steaks en groenten te grillen, vis te roken en brood en pizza te bakken. En daarna mag u het allemaal lekker zelf opeten.

Hoe werkt de Kamado Joe?
Door de speciale vormgeving van de Kamado Joe heeft hij een uitstekende warmtegeleiding. Het dikke keramiek houdt in zomer en winter de warmte goed vast. Vandaar dat je het apparaat het hele jaar door kunt gebruiken. In deze met houtskool gestookte barbecue is de temperatuur nauwkeurig in te stellen.
Hierdoor krijgt u de heerlijke roastingsmaak op al uw gerechten. U proeft het pure van het buitenleven! Dus, waar beter dan op Te Werve Buiten kunt u uw bbq-skills verbeteren?

Meer info
De workshop duurt 3 uur en kost 49,50,- p.p. Het minimale aantal deelnemers is 50.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid. Bel dan met 070-39 09 711 of info@tewerve-buiten.nl 

Bel mij

Heeft u een vraag? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op. U kunt ook zelf bellen met: 070-41 52 185.

Contact

Maak kennis met ons salesteam

U kunt voor al uw vragen contact opnemen met ons salesteam.

Salesteam