Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Restauratie Oranjerie Te Werve in volle gang
  • 4 Tips! Zo haalt u het buitengevoel naar binnen
  • Straks informeel vergaderen in de Oranjerie
  • Gratis parkeren op eigen terrein
  Download hier de brochure

4 tips! Zo haalt u thuis het buitengevoel naar binnen

Renovatie van de Oranjerie op Landgoed Te Werve nog in volle gang!

De buitenkant van de Oranjerie is gerenoveerd om de karakteristieke sfeer te behouden voor de toekomst. Het is klaar en wij zijn trots op het resultaat! In 2019 starten we met de restauratie van de binnenkant zodat de Oranjerie ook hier het originele en karakteristieke karakter terug krijgt. Met deze plek gaan we buiten naar binnen halen en toveren we de Oranjerie om tot een ruimte vol groen, licht en warmte. In de Oranjerie kunnen onze gasten brainstormen, vergaderen en daarna heerlijk ontspannen. Een plek waar onze gasten inspiratie en rust zullen ervaren!

Wat is een Oranjerie?

Vroeger werd een oranjerie gebouwd om te kunnen pronken met de mooie en exotische planten die men had. Deze werden namelijk meegenomen uit verre landen en de kolonies. Tegenwoordig is een orangerie (oftewel een wintertuin) niet alleen een plek voor de planten, maar ook voor jezelf en in ons geval voor onze gasten. Je kunt er heerlijk genieten van het zonlicht en toch lekker warm zitten in de winter. De ideale plek voor liefhebbers van groen!

Onze plannen met de Oranjerie

De Oranjerie op Landgoed Te Werve willen wij het originele, karakteristieke karakter teruggeven. Het zal een plek worden waar onze gasten kunnen vergaderen, inspiratie op kunnen doen en kunnen ontspannen. Het open en groene karakter van Te Werve Buiten in de lente- en zomermaanden, hopen wij door te trekken naar de Oranjerie zodat onze gasten zich het gehele jaar door in een groene oase wanen. Wij willen het buitengevoel naar binnen halen!

4 tips! Zo haalt u thuis het buitengevoel naar binnen.

Na zo’n heerlijke periode van zon en warme temperaturen met de leukste dagen buiten in de tuin, is het altijd zo’n domper dat we weer zoveel binnen moeten zitten. Ook al zijn er zonnige winterdagen, echt buiten zitten kan helaas niet. Wij geven u 4 tips om buiten naar binnen te halen.

1. Haal flinke planten of takken in huis

Magnolia-, bloesem- of forsythiatakken leuken de boel binnenshuis een beetje op. Maar ook met een grote kamerplant maakt u een echt statement in uw woonkamer.

2. Gebruik natuurlijke materialen

U kunt de natuur niet alleen binnen halen met planten, maar ook met natuurlijke materialen. Geef bijvoorbeeld de vloer in uw woonkamer een natuurlijke uitstraling. Gebruik hiervoor materialen als hout, natuursteen of een tapijt in kleuren en patronen uit de natuur.

3. Haal buitenmeubilair naar binnen

Vaak denken we dat meubilair voor de tuin alleen voor buiten is. Sommige meubelstukken voor buiten zijn echter zo mooi dat ze binnen ook niet misstaan. Denk aan meubels van steigerhout, rotan, riet, bamboe of hout. Ze geven het interieur een mooie stoere uitstraling. 

4. Tropische prints aan de muur

Natuur aan de muur is een mooie aanvulling op echte kamerplanten. Een wandje voorzien van behang met tropische prints is al genoeg om een kamer een totale make-over te geven. Deze tropische prints zijn ook handig voor mensen die echt geen groene vingers hebben, want zo’n print aan de muur heeft geen verzorging nodig.

Feestarrangement

1500

Heeft u iets te vieren met uw bedrijf? Wij hebben o.a. een mooi arrangement voor u.

Feestarrangement

Maak kennis met ons salesteam

U kunt voor al uw vragen contact opnemen met ons salesteam.

Salesteam