Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-39 09 711

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Gastenboek

Plaats een bericht
  • Bruiloften Landgoed Te Werve

    10 september 2015, 13:54

    Landgoed Te Werve heeft al vele gasten mogen ontvangen. Lees hier hun ervaringen. Lees verder

  • Luciano en Daphne

    25 juni 2015, 18:12

    Beoordeling: 5

    Op 3 juni 2015 zijn wij getrouwd op landgoed Te Werve in Rijswijk. We hebben voor de locatie gekozen, omdat we alles daar konden vieren, van ceremonie tot feest. Na de eerste kennismaking waren wij allebei helemaal weg van de prachtige locatie. De dag zelf hadden wij geluk met het weer, waardoor het landgoed nog mooier tot zijn recht komt. Daar hebben we dan ook geweldige foto's aan over gehouden. Verder zijn wij vol lof over het enorm vriendelijke en behulpzame personeel van Te Werve. Niemand had de kans om zonder drankje te staan, er werd continue gevraagd of ons nog wat ontbrak. Daarnaast hebben we ons nergens druk over hoeven maken. Het personeel heeft samen met onze ceremoniemeester alles uit handen genomen en de dag zorgeloos en ontspannen gemaakt. Kortom, een prachtige dag op een toplocatie! We raden iedereen die op zoek is naar een mooie trouwlocatie Te Werve van harte aan.

  • Joyce en Joris

    12 september 2013, 17:05

    Beoordeling: 5

    We hebben een mooie dag beleeft op 4 juni 2013 op Landgoed Te Werve. De locatie was perfect en het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. We hebben over niets hoeven nadenken gedurende de dag en alles ging als vanzelf. Aanrader!

  • Shadi & Jeroen 20-08-2013

    22 augustus 2013, 21:34

    Beoordeling: 5

    20 augustus jl. zijn wij op het landgoed Te Werve getrouwd. Het was een fantastische dag! Wij hebben ontzettend genoten van alle elementen die met veel zorg en professionaliteit waren voorbereidt. Wij willen alle die deze dag tot een succes hebben gemaakt heel erg bedanken.

  • Viola & Tom

    27 juli 2013, 21:01

    Beoordeling: 5

    Op 8 juni onze bruiloft gevierd met een schitterende ceremonie buiten in het zonnetje, een super borrel, een vootreffelijk diner en een knallend feest! Dank aan al het personeel van Te Werve die onze dag mede onvergetelijk hebben gemaakt! Jullie waren zo vriendelijk, behulpzaam en professioneel, echt top!!

  • Anthilde en Wyger

    21 juli 2013, 17:11

    Beoordeling: 5

    De ontvangst en verzorging van de medewerkers van te Werve was zeer goed, de culinaire verzorging subliem. Ook het kaasplankje was super! Wij hebben het samen met onze gasten helemaal naar onze zin gehad!

  • Mike en Kirsten

    30 april 2013, 23:27

    Beoordeling: 5

    Onze trouwdag was fantastisch! Hoe kon het ook anders, Landgoed te Werve is een geweldige locatie, de service was uitmuntend en het diner heel goed. Met een bruisend feest als afsluiter kijken wij terug op een onvergetelijke bruiloft. Dank jullie wel Event company, we zullen jullie zeker aanbevelen!

  • Jessica en Alexander

    3 december 2012, 21:52

    Beoordeling: 5

    Wij zijn op 8 september 2012 getrouwd op Landgoed Te Werve. In 2011, voor de verbouwing, waren we direct verkocht bij het bekijken van de lokatie. Met spanning zagen we de verbouwing tegemoet, maar onze verwachtingen werden overtroffen. Een heel mooi resultaat! Een super mooie dag werd het in september! Niet alleen door het prachtige weer, maar zeker ook door de medewerkers van Te Werve. De bediening is vriendelijk en gecontroleerd. Als bruidspaar sta je centraal, maar ook de gasten worden niet uit het oog verloren. Alles is perfect verlopen, we kunnen terugkijken op een geweldige dag.

  • Eddy en Alice

    12 november 2012, 00:37

    Beoordeling: 5

    Helemaal geweldig! Uitermate vriendelijke bediening, zeer gastvrij. Kortom, een prachtige trouwlokatie en fotolokatie. Het diner was uitmuntend!

  • Kevin & Jolanda

    3 oktober 2012, 19:43

    Beoordeling: 5

    Wij hebben een super dag gehad! Alles op Te Werve verliep uitstekend, van de borrel in de middag tot en met het afsluitende feest. De bediening was ook goed, snel en vriendelijk. We hebben van onze vrienden en familie alleen maar positieve reacties gekregen over de locatie, het personeel en de sfeer. Wij kunnen terugkijken op een fantastische dag!