Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070-39 09 711

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Recensies trouwen Landgoed Te Werve

Recensies trouwen Landgoed Te Werve scoort gemiddeld een 9.3
Dit is het gemiddelde cijfer uit 53 beoordelingen
  • Score:

    8

    Claudine Bloemendaal-Nogarede | 07-06-2017

    Een geweldige herinnering. Dank hiervoor.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Claudine en Ted
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Paul Besling | 01-06-2017

    Wij hebben het contact en de begeleiding van de organisatie van af de start tot het einde als bijzonder prettig en zeer professioneel ervaren, waarbij volledig aan al onze wensen is voldaan. Dit heeft samen met het prachtige weer gezorgd voor een prachtig huwelijksfeest op deze super locatie landgoed "Te Werve" in Rijswijk.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Nelida en Paul
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Cindy de Groot | 26-05-2017

    Wij zijn 24-04-2017 getrouwd op Landgoed Te Werve. Het was een onvergetelijke dag dankzij de medewerkers van Te Werve. Goede service en ze denken goed mee. De high tea was heerlijk en de gasten op onze bruiloft waren zeer te spreken over de locatie. Te Werve is zeker een aanrader!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Cindy en Nick
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Karin van Leeuwen-Bijsterbosch | 22-01-2017

    Op 16 december was onze trouwdag op Landgoed Te Werve. Het was een fantastische dag, precies zoals wij voor ogen hadden. Dit dankzij de Event Company, die goed met ons heeft meegedacht. De locatie is meer dan prachtig, de catering erg goed en het personeel doet er alles aan om het iedereen zoveel mogelijk naar de zin te maken. Absoluut een aanrader!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Karin en Angelo
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Annelene sonneveld | 27-10-2016

    Staat al een beoordeling op fb en perfect wedding :)

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Annelene en Thijs
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Anoniem | 24-07-2016

    Sfeervolle locatie (Te Werve), met uitstekende bereikbaarheid en parkeergelegenheid. Medewerkers zeer evaren en servicegericht. Hebben onze trouwdag mede tot een onvergetelijke dag gemaakt.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Rob en Annelies
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Bastiaan & Emma | 29-06-2016

    Onze trouwdag op 20 mei is door Event Company tot in de puntjes verzorgd. Heerlijk eten, professionele medewerkers en dit alles op een prachtige locatie. We kijken terug op een bijzondere dag waar we intens van hebben genoten!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Emma & Bastiaan
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Merlijn | 26-06-2016

    Het was een prachtige dag een om nooit meer te vergeten. Alles was goed geregeld en zeer professioneel opgezet. Met een word uitstekend en aan te raden voor andere mensen die hier willen trouwen

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Elisabeth en Merlijn
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Arjan en Naomi van Bokhoven | 20-06-2016

    Beste Medewerkers van Landgoed te Werve, Op 15 April 2016 zijn wij getrouwd op Landgoed te werve. Wij kunnen niet anders zeggen: wat hebben wij een top dag gehad bij jullie. De service was super, het eten was heerlijk en er werd goed met ons meegedacht in de voorbereiding. Ook van onze gasten kregen wij hele positieve reacties over de verzorging van onze dag. Wij willen jullie nogmaals enorm bedanken voor alle goede zorgen! Arjan en Naomi van Bokhoven

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Naomi en Arjan
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Adriaan en Natasja Noorlander | 09-06-2016

    Een prachtige locatie om de mooiste dag uit je leven te vieren. De omgeving is magisch en op de dag zelf werd alles tot in de puntjes geregeld. Niet alleen de locatie is perfect maar ook het personeel is zeer bekwaam en hebben ervoor gezorgd dat alles op onze grote dag vlekkeloos verliep! Wij hadden onze dag niet mooier kunnen voorstellen!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Natasja & Adriaan
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Christian Romijn | 04-05-2016

    Ik en mijn vrouw hebben een geweldige dag gehad op landgoed te Werve. We hebben niet zomaar voor deze locatie gekozen maar flink wat rond gekeken. Toch was het voor ons helemaal duidelijk dat dit het was. Het traject voor de bruiloft liep vrijwel helemaal soepel en we konden niet wachten op onze dag. Die was in 1 woord geweldig! Alles was tip top geregeld en het personeel was attent en vriendelijk. Het heeft onze verwachtingen overtroffen. We hadden een lopend buffet uitgekozen (veel keuzes) en dit viel bij iedereen in de smaak. Was echt heerlijk! Alle gasten waren positief over de mooie locatie. Het feest was ook super qua het aantal personen en de grootte van de zaal.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Elize en Christian
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    | 26-10-2015

    Landgoed te Werve is een aanrader als trouwlokatie. De service was uitstekend.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: May & Martijn
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Anoniem | 19-10-2015

    Ondanks een miscommunicatie omtrent beschikbaarheid trouwdatum (wat wij erg jammer vonden) heeft Monique van EventCompany ons enorm goed geholpen in het voortraject en is zij adequaat en vriendelijk omgegaan met het welbekende 'huwelijksstress' syndroom waardoor wij toch met een fijn en veilig gevoel onze huwelijksceremonie hebben laten plaatsvinden op het prachtige landgoed van huis Te Werve.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Daniël en Esma
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    | 14-10-2015

    Ons huwelijk was geweldig, de locatie was geweldig! Pluspunten: Mooie locatie, goede service, het eten en drinken werd goed in de gaten gehouden. De locatie heeft weinig extra aankleding nodig. Minpunten: Prijzen voor de hapjes zijn wel erg hoog, 5 euro voor een zakje patat....en dat x 100 gasten Niet alles werd doorgevoerd wat tijdens de details bespreking werd besproken. Waardoor mijn ceremoniemeester een deel van de huwelijksplechtigheid moest missen om het probleem op te lossen. Zo jammer dit. Maar de locatie blijft wel een aanrader!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Phyllia & Ronald
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Marcel en Aletha Gerritsen | 25-09-2015

    Het was een fantastisch feest. Voorbereiding met Wendy was super en de service op de avond uitmuntend. Enige minpuntje is een kleine discussie die wij hadden met iemand van de organisatie over aanbetaling. Deed niets af aan het geweldige feest maar we hebben dat toch een beetje als amateuristisch ervaren. Los van dat, klasse!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Marcel en Aletha
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Chris & Hanneke | 24-09-2015

    Wij hebben een fantastische bruiloft gehad!! Te Werve is een prachtige locatie met zeer vriendelijk en vakkundig personeel en we raden deze locatie dan ook van harte aan. Chris & Hanneke

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Hanneke & Chris
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    M. van Balen | 12-09-2015

    We hebben een heerlijke en goed verzorgde dag gehad. Er werd goed meegedacht en rekening gehouden met onze wensen om dit zoveel als mogelijk te laten lukken. Van vrienden en familie hoorde we ook alleen maar lof en hoe vriendelijk de mensen waren die aan het werk waren. Het was een superdag! groeten Marrije en Ronald

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Ronald & Marrije
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    | 12-09-2015

    Wij hebben afgelopen augustus een fantastische trouwdag gehad op Landgoed Te Werve! De locatie is prachtig en het personeel is vriendelijk en professioneel.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Chris & Hanneke
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Van Der Wilk | 10-09-2015

    Op het vragenformulier werd gevraagd hoeveel gasten er aanwezig waren per onderdeel. Niet duidelijk dat het Bruidspaar ook inbegrepen is.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Elaine & Mike
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Max van den Boogaard | 01-09-2015

    We hebben een perfecte dag gehad!! Alles was tot in de puntjes geregeld!! Een absolute aanrader!!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Chris Grunewald | 21-08-2015

    Wij hebben 17 juli jl. op landgoed te werve (Rijswijk) een geweldige huwelijksdag gehad, de medewerkers van event company waren; professioneel, deskundig, bekwaam en zeker amicaal. Valt werkelijk niets op aan te merken, alles was gewoon erg goed, van de ontvangst tot en met de BBQ, het feest, etc, etc, Hulde! Absoluut een aanrader! Complimenten voor event company!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Chris en Noeki
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Carina Arabkhani | 19-08-2015

    Het was echt een supermooie dag. Alles was goed geregeld en ik had 100% in het personeel.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Bardia en Carina
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Anita Vermeer | 22-07-2015

    Wij hebben een grandioze huwelijksdag gehad bij Te Werve, waar de ceremonie, het diner (lopend buffet) en het feest hebben plaatsgevonden. Zowel binnen als buiten op het terras was het sfeervol. Ook zeer geschikt om in het park trouwfoto's te maken. Het lopend buffet zag er verzorgd uit en de bediening was zeer vriendelijk.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Anita & Rob
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Patricia Vierhout | 20-07-2015

    We hebben een schitterende dag gehad, mede dankzij de goede zorgen van het personeel. Zij hebben de hele dag alles tot in de puntjes geregeld en ons alles verder uit handen genomen zodat we alleen maar hoefden te genieten!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Boekema | 05-07-2015

    De dag is prima verlopen, goede sfeer en goede service. Enige minpunt was dat voor een aantal gasten het hoofdgerecht wat weinig was.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Joke & Henk
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Dick Vorkink | 23-06-2015

    Samenwerking was vanaf de eerste kennismaking tot het vertrek aan het eind van onze bruiloft super! Een geweldige locatie, service met een glimlach en tot in de puntjes door jullie georganiseerd. Hoop dat nog vele bruidsparen de weg naar Te Werve mogen vinden. Veel succes nog in de toekomst. Hartelijke groeten van Vera en Dick, getrouwd op 27 mei 2015

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Dick & Vera
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Petra van Asten | 20-05-2015

    Wat hebben we genoten. Het was een fantastische dag. Een heel groot compliment aan alle medewerkers die er aan meegewerkt hebben deze dag voor ons onvergetelijk te maken. Een mooie ontvangst en ceremonie. Heerlijke taart met bubbels op het terras, mede dankzij het mooie weer. Een prachtig en heerlijk buffet en als laatste een spetterend feest. We voelden ons zeer welkom, zeker ook door de uitstekende service van het personeel.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Petra en Ruud
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    André & Famke Kevenaar | 18-05-2015

    Tijdens de 13 maanden durende voorbereiding op ons huwelijk op Landgoed Te Werve raakten wij al overtuigd van de professionele houding van de medewerkers van de Event Company. Op de grote dag zelf werd dit nog eens bevestigd doordat alles tot in de puntjes was verzorgd en wij zeer professioneel werden benaderd door Wesley en alle medewerkers op locatie. Zij hebben er voor gezorgd dat dit de mooie dag is geworden waarop wij ons niets meer konden wensen.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: André en Famke
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Rosemarijn | 15-05-2015

    Onze bruiloft op landgoed Te Werve was in 1 woord fantastisch. De locatie is enorm sfeervol en de medewerkers van Te Werve hebben er werkelijk alles voor gedaan ons een mooie dag te geven. Aan alles was gedacht, iedereen was erg behulpzaam en het eten, zowel hapjes als diner was heerlijk!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Jeroen & Rosemarijn
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    mandy meijer van der vreede | 30-04-2015

    Wij vinden dat alles voorafgaand aan onze bruiloft goed besproken is. Onze bruiloft was een groot feest. Wij kijken terug op een fantastische dag op een prachtige locatie. Het personeel was erg vriendelijk. Wij zouden iedereen deze locatie aanraden. Bedankt!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Daniëlle van Duijn - Griffioen | 15-01-2015

    Landgoed Te Werve is een prachtige locatie om een feest te vieren. Wat ons opviel was de gastvrijheid en sfeer die werd neergezet door het gehele team. Alles verliep zoals wij dat graag wilden. Ook de gesprekken en mailwisseling vooraf hebben we als heel prettig ervaren. Het walking diner was een absolute aanrader, heerlijk gerechten op feestelijk opgemaakte bordjes. De locatie leent zich per uitstek voor een gelegenheid waarbij er een breed scala aan gasten uitgenodigd wordt. Een mooie feestzaal om te dansen of juist een rustige plek om gezellig te kunnen praten. Van ons een welverdiende 10. Dankzij jullie hebben we een prachtig huwelijksfeest kunnen vieren!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Danielle en Erik
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    anoniem | 22-12-2014

    We hebben een ontzettend leuke dag gehad en hebben onbezorgd kunnen genieten.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Suzanne & Jasper
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    Van der Marel - de weerd | 11-11-2014

    Wij heb een fantastische dag gehad die nooit had hoeven eindigen. 1 punt ter verbetering: Jammer dat wij als bruidspaar ons eigen drinken moesten halen aan de bar tijdens het feest

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Clara en Niels
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Gabi van der Heijden | 28-10-2014

    We hebben een sfeervolle en zeer feestelijke huwelijksdag gevierd op Landgoed te Werve! Bedankt voor de goede service!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Gabi en Aristides
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Cherilyn Schut | 21-10-2014

    Wat een prachtige dag was het, de zo'n deed gelukkig ook volop mee. Alles was duidelijk en er was goed contact, met name Wesley hebben wij als zeer prettig ervaren. Het was een dag om nooit te vergeten met dank aan jullie. Heel erg bedankt!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Niels en Cherylin
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    Stoorvogel | 14-10-2014

    Onze trouwdag bij Landgoed Te Werve was een onvergelijke dag op een zeer mooie locatie. Het personeel was erg behulpzaam en door detailbesprekingen vooraf hebben wij op de dag zelf geen zorgen hoeven te maken op het verloop van de dag. Zeker een aanrader voor iedereen die een op zoek is naar een bijzondere maar centraal gelegen locatie.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Jannieta | 13-10-2014

    We hebben de samenwerking als zeer professioneel ervaren. We hadden bij het eerste gesprek direct een goed gevoel. De locatie is ontzettend mooi en de culinaire verzorging erg goed. Alles werd gedaan zoals afgesproken. We kregen ook van onze gasten erg enthousiaste reacties! Het was voor ons genieten, een absolute toplocatie!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Jannieta en Daan
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Jansen | 12-10-2014

    Onze trouwdag was precies zoals we 'm in gedachten hadden: stijlvol, informeel, uitstekend verzorgd en gezellig. Landgoed te Werve is de ideale plek om te trouwen, te eten en feest te vieren. Alles tot in de puntjes verzorgd met veel stijl en aandacht. Een uitstraling met veel klasse! Erg prettig vonden we de klantgerichte samenwerking, waarin geen vraag teveel was en al onze wensen vervuld konden worden. Met recht een zeer positieve beoordeling waard!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Jos en Eline
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Van der Burg | 09-10-2014

    De samenwerking verliep perfect, elke vraag die we hadden werd direct beantwoord! De service op de feestdag was ook perfect. Wij kunnen met heel veel plezier terugkijken op een geweldige dag mede dankzij de perfecte service en locatie!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Jeroen en Maureen
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    anoniem | 21-09-2014

    Wij hebben een geweldige trouwdag gehad. We hadden volledig vertrouwen in jullie team. Het neemt veel zorgen en geregel uit handen, daar betaal je dan ook voor. Voor ons was het de perfecte locatie.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Brenda en Daan
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Michel Walison | 01-09-2014

    Nadat we meerdere trouwlocaties hadden bezocht kwamen wij terecht bij Landgoed te Werve. Na het bezichtigen van de locatie tijdens een open dag wisten wij vrijwel direct dat wij voor te Werve zouden gaan kiezen. Niet alleen de prijs/kwaliteit verhouding was doorslaggevend, maar ook de algemene indruk van de locatie, omgeving, en de zeer vriendelijke en deskundige medewerkers waren bepalend in onze keuze. Onze bruiloft vond plaats op 27 augustus 2014 op het mooie Landgoed te Werve en is perfect verlopen. We hadden fantastisch mooi weer waardoor, na de trouwceremonie, de receptie buiten kon plaatsvinden. We hebben een heerlijke lunch en diner genuttigd (zowel de smaak als presentatie waren top). Aansluitend was het feest. De medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij willen graag alle medewerkers bedanken voor de onvergetelijke dag!!! Met vriendelijke groet, Michel en Daniëlle Walison

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Michel en Danielle
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Anne-Marie Labee-Langendoen | 22-08-2014

    We hebben echt een topdag gehad bij jullie op de locatie. Ik had het niet anders gewild dan dat we op Landgoed te Werve waren getrouwd. Het was een hele warme dag en na de ceremonie en het maken van foto's was iedereen dorstig. Gelijk kwam het personeel met volle dienbladen met glazen water. Dit kwam als geroepen! De (zelfgemaakte) bruidstaart werd zeer goed aangesneden en verdeeld. Het buffet stond op tijd klaar en was goed verzorgd. Het smaakte heerlijk en al onze gasten hebben gesmuld. Ook tijdens de feestavond werden wij als bruidspaar bij onze voornaam aangesproken door het personeel, wat wij als heel persoonlijk hebben ervaren. Het enige minpuntje aan de service is dat we tijdens de receptie geen nootjes geserveerd hebben gekregen. Dit was wel afgesproken. Ik wil nog even meegeven dat ik het heel prettig en als betrokken heb ervaren dat we een dag voor de bruiloft werden gebeld of alles goed ging en om een goede dag te wensen. Al met al, heel erg bedankt voor de goede zorgen, waardoor wij een onbezorgde, heerlijke dag hebben gehad! Met vriendelijke groeten, Bob en Anne-Marie Labee

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Bob en Anne-Marie
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Bram Hanemaaijer | 14-08-2014

    Echt een top locatie met nog betere medewerkers. Ze zijn stuk voor stuk zo vriendelijk en hebben gastvrijheid hoog staan. Als het een restaurant was geweest had ik hier vaker gekomen!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Bram & Roos
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    A. Anker | 03-08-2014

    Wij hebben een onvergetelijke dag gehad! Het personeel was super! We voelden ons die dag echt speciaal. Ook van de gasten kregen we te horen dat ze erg te spreken waren over het personeel en het eten vonden ze fantastisch! Kortom wij hebben genoten en raden iedereen aan om voor deze locatie te gaan!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Francine & Andries
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Roos | 14-07-2014

    We vonden het een prachtige locatie voor onze bruiloft! Zeker een aanrader!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Rosette en Ytzen
    0
  • Score:

    10

    Liesbeth de Graaf | 02-07-2014

    We hebben heel erg genoten en waren zeer te spreken over de service. De medewerkers waren constant aanwezig, maar heel bescheiden. Alles was goed, er werd nergens een probleem van gemaakt. De gasten waren ook zeer onder de indruk.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Arjen & Liebeth
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Joyce Bezzina-de Groot | 27-06-2014

    Op 16 mei 2014 zijn wij getrouwd en hebben wij onze bruiloft gevierd bij Landgoed Te Werve. Het was in 1 woord GEWELDIG. De locatie is prachtig en de organisatie was goed. Het personeel was erg vriendelijk en flexibel; niets was te veel om het voor ons en onze gasten een onvergetelijke dag te maken.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Joyce en Jarrod
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Esther | 24-06-2014

    Wij hebben voorafgaand aan onze bruiloft genoeg info gekregen en ook via telefoon en email gehad. De dag zelf was fantastisch. Alles goed geregeld, vriendelijk personeel en alles voldeed aan onze verwachtingen. Wij vinden Landgoed Te Werve zeker een aanrader voor anderen.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Esther en Romao
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Hans de Man | 19-06-2014

    Wij hebben een onvergetelijke dag gehad, fijne ontvangst vriendelijk en behulpzaamheid ten top. Het gehele arrangement was werkelijk fantastisch, er ontbrak werkelijk niets. Deze dag werd door alle gasten van ons, als een topdag ervaren.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Antoinette en Hans
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    9

    Gregor en Marchien Bertens | 15-06-2014

    Wij hebben onze droombruiloft gehad op Te Werve. Alles klopte: de sfeer, de service en, al kan Te Werve dit niet beïnvloeden, ook het weer was prachtig. Te Werve biedt als locatie een intieme, warme sfeer en dit wordt versterkt door het professionele, servicegerichte personeel. Heel hartelijk bedankt voor al jullie inspanningen die er mede voor hebben gezorgd dat onze trouwdag onvergetelijk is geweest!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Marchien & Gregor
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Sandra Brick van Beek | 04-06-2014

    We hebben een fantastische onvergetelijke dag gehad! Er is niets dat ik kan bedenken wat anders had gemoeten. We voelde ons zeer welkom en ontspannen. Onze gasten spreken nog steeds over het eten: het beste eten dat ze ooit op een bruiloft hebben gegeten! Er werd heel goed ingespeeld op de behoeften van de kinderen en verzoekjes van de ceremoniemeester werden snel opgevolgd. Iedereen was zeer flexibel en professioneel. Bedankt voor alles!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Sandra en Charles
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    10

    Fam. De Jong | 25-05-2014

    Op deze locatie trouwen is subliem, de vriendelijke benadering vanaf stap een tot de laatste afscheidsgroet is vol van warmte. Mede de aandacht en de prof. begeleiding is super. Het is jullie dag en dat laten de medewerkers je ook meer dan duidelijk voelen. Top... (Ik ben zelfs na afloop de keuken ingegaan om de brigade te danken voor het heerlijke eten) Dank u allen!!!

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Corine & Rob
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit
  • Score:

    8

    Rob en Corine | 23-05-2014

    Hele leuke en mooie locatie. Service helemaal top. Geen moeite teveel om onze dag speciaal te maken. Een enkele opmerking: Tijdens de receptie knapte het weer op en werd de ruimte erg warm qua temperatuur. Het had mij op dat moment prettig geleken als het terras erbij betrokken zou worden hetgeen niet meer mogelijk was, omdat de band hier geplaatst was. De aerco bracht uitkomst.

    Locatie: Landgoed Te Werve
    Gelegenheid: Bruiloft
    Klant: Corine & Rob
    Voortraject
    Locatie
    Service
    Prijs / kwaliteit

U bent van harte welkom bij Landgoed Te Werve!

Bel: 070-39 09 711

Meer informatie